11 yıllık Türk P&I Sigorta 2 asırlık şirketlerle aynı ligde 11 yıllık Türk P&I Sigorta 2 asırlık şirketlerle aynı ligde

13. Sigorta Haftası ve 3. Sigortacılık Fuar ve Kongresi geride kaldı ancak akisleri devam ediyor. TSB, TOBB ve SEİK desteğiyle Antalya Belek’te düzenlenen fuarda, tüm sektör paydaşları katıldı.

Medya sponsorları arasında yer aldığımız fuarda, sektörün önde gelen isimlerini ağırlama fırsatı bulduk. Genel Koordinatörümüz Sevil Gümrükcü, Allianz Türkiye Bireysel Satış ve Dağıtım Kanalları Direktörü Aykut Özalp ile bir röportaj gerçekleştirdi. Gümrükcü’nün sorularını yanıtlayan Özalp, “Fuarda sektör paydaşlarıyla birlikte olduk. Acentelerimizle de beraberiz. Allianz olarak 4 bin 700'ün üstünde acentemiz var. Mümkün olduğu kadar yerlerinde dokunmaya, acentelerimizin yanında olmaya gayret sarf ediyoruz. Bu tarz ortamlarda acentelerimizle daha fazla zaman geçirebiliyoruz. Acentelerin katılımı fuarı aslında renklendiriyor” dedi.

“Acentelerimizin sürekli yeni iş yapmasını istiyoruz” vurgusu yapan Özalp, “Acentelerimizin elindeki müşteri adeti aslında geliştirilmesi gereken bir noktada. Eldekini daha verimli hale getirmek çok önemli oluyor. Allianz olarak yeni bazı organizasyonlar yapmaya, ekranlarımızı değiştirmeye gayret sarf ediyoruz. Bir sigortalının sigorta acentesi olabilme kavramını getirmeye çalışıyoruz. Bu da çapraz satışla mümkün olacak. Önümüzdeki seneden başlamak üzere. Allianz olarak buraları destekliyor olacağız” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN 👉TIKLAYINIZ

Editör: Sevil Gümrükçü