Sigorta Gündemi

Çocuklar sigortanın önemini biliyor Peki ya siz?

13. Sigorta Haftası’nın ilk gününde TSB’nin organizasyonuyla çocuklara yönelik iki ayrı etkinlik düzenlendi.

Haber: H. Burak Karadeniz / SİGORTAMNEWS

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 13. Sigorta Haftası’nın ilk gününde çocuklara yönelik iki farklı etkinlik düzenledi. “Geleceğin Sigortası Çocuklar” mottosuyla düzenlenen etkinliklerin ilki Ataşehir İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ndeydi. Öğleden sonraki ikinci etkinlik ise Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Ataşehir Kampüsü’nde gerçekleşti.

Yüzlerce çocuğun katıldığı etkinliklerde sigortanın önemini anlatan atölye çalışmaları, seminerler ve yaratıcı aktivitelerle sigorta bilincini geliştirmeye yönelik keyifli anlar yaşandı.

TSB ve Menova Gelişim Eğitim Danışmalık tarafından organize edilen, TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar’ın büyük emekleriyle hayat bulan etkinliklerde, TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı ve Genel Sekreter Yardımcıları Aysun Yıldız Özer, Atilla Oksay, Şenol Şentürk ve Balkır Demirkan da yer aldı.

Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğr.Gör.Dr. Elif Küçükoğlu’nun hayat verdiği sigorta konulu çocuk kitapları da etkinlikte yer alan çocuklara hediye edildi.

Sigortamnews olarak takip ettiğimiz etkinliklerde çocukların sigortanın önemini bildiklerini fark ettik.