Dask Haberleri

Dask haberleri ve güncel Dask gelişmeleri, Dask ile ilgili tüm video, Dask fotoğrafları ve Dask haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta ve ardından 20 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremler sebebiyle Sigortambir ülkedeki ve bölgedeki DASK...

SAB Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Ayhan Çalık, “Depremde zarar görenlerin ne yazık ki yüzde 5 ile 7’si sigortalıydı” dedi.

Sigorta sektörünün deprem bölgesindeki çalışmalarıyla ilgili bilgi veren TSB Başkanı Atilla Benli, “Sektör olarak; bölge ekipleri, paydaş kurumlar, acenteler ve...

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Ülkemizde yaşanan ve 10 ili ciddi biçimde etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler, sigortalılığın önemini tekrar göstermiş oldu.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) deprem bölgesine yönelik yeni bilgilendirme yayınladı. İhbar beklemeden hasar ödemelerine başlandığı belirtildi.

Deprem bölgelerinde DASK poliçesi bulunan depremzedeler için hasar bildiriminin nasıl yapılacağını basit ve anlaşılır şekilde anlatan görsel yayınlandı.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulu, depreme yönelik olarak sigortalılar ve acenteler lehine bir dizi tavsiye kararı aldı.

Türk Reasürans & Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren, DASK’ın toplamda 117 milyar TL hasar ödeme gücüne...

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren ve DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, DASK ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Zorunlu Deprem Sigortası yaptırılması ve süresi dolan poliçelerin yenilemesi yönünde açıklama yaptı.