Dask Haberleri

Dask haberleri ve güncel Dask gelişmeleri, Dask ile ilgili tüm video, Dask fotoğrafları ve Dask haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortalar Kurumu'na (DASK) ulaşan 560 bin hasar ihbarı bulunurken ödenen tazminat tutarı 26.5 Milyar TL’yi aştı.

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş’ta işyerleri zarar gören sigorta acenteleri için hazırlanan ofis konteynerler teslim edilmeye başlandı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) depremzede sigortalılara ödenen tazminat tutarını açıkladı: 19 milyar 182 milyon 284 bin 697 TL.

Sigorta Gündemi

Uğur Gülen, deprem bölgesinde tüm varlıkların sigortalı olması halinde yapılacakların sigorta sektörü tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Sigorta şirketlerinin deprem bölgesinde kaybolan araçların sigorta bedellerini ödemediği şeklindeki söylentilerin kulaktan dolma olduğu açıklandı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, NTV’de yayınlanan Bakış programında sigortacılığa yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı göze...

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, Türkiye genelinde DASK yaptırmış konut oranının yüzde 55 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu, sigortalıların tüm taleplerine doğru ve hızlı çözüm sağlayabilmek için ‘DASK’a mesajım var’ platformunu hayata geçirdi. 

Sigorta Gündemi

İl bazlı sigortalanma verilerini açıklayan Generali Sigorta, bu listeye Antalya’yı da ekledi. Antalyalıların yüzde 91'i acenteden sigorta alıyor.