SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta, Teknopark İstanbul ile anlaşma imzaladı ve bilgi teknolojileri grubunu teknopark ekosistemine taşıyan ilk sigorta şirketi oldu.

Sigorta Gündemi

Ticari ve Endüstriyel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak Deniz Şeker atanırken, yeni Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı...

Yaşam

Ülke olarak zor ve bir o kadar da üzücü bir dönemden geçiyoruz. Sokak ortasında kurşunlanan, bıçaklanan ve vahşice katledilen kadınların...

Sporun Sigortası

Sigorta Shop, deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor’u çekişmeli geçen maç sonunda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremden etkilenen kız öğrenciler için paylaşımda bulundu.

Sigorta Gündemi

Uğur Gülen, deprem bölgesinde tüm varlıkların sigortalı olması halinde yapılacakların sigorta sektörü tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Sigorta şirketlerinin deprem bölgesinde kaybolan araçların sigorta bedellerini ödemediği şeklindeki söylentilerin kulaktan dolma olduğu açıklandı.

Sigorta Gündemi

Talanx Group; uluslararası faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için HDI International hesabıyla LinkedIN'de...

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Karşılaştırma sitesi encazip.com’un yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de 8.5 milyon konutun Zorunlu Deprem Sigortası (ZDS) devam etmiyor.

Sigorta Gündemi

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, “Bazı Düzenlemeler ve Kahramanmaraş Depremleri” başlığı altında art arda 5 tane makale yayınladı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.