SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Sigorta Shop, deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor’u çekişmeli geçen maç sonunda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremden etkilenen kız öğrenciler için paylaşımda bulundu.

Sigorta Gündemi

Uğur Gülen, deprem bölgesinde tüm varlıkların sigortalı olması halinde yapılacakların sigorta sektörü tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Deprem Bölgesi Sigorta Acenteleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

Sigorta Gündemi

Sigorta şirketlerinin deprem bölgesinde kaybolan araçların sigorta bedellerini ödemediği şeklindeki söylentilerin kulaktan dolma olduğu açıklandı.

Sigorta Gündemi

Talanx Group; uluslararası faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için HDI International hesabıyla LinkedIN'de...

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Karşılaştırma sitesi encazip.com’un yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de 8.5 milyon konutun Zorunlu Deprem Sigortası (ZDS) devam etmiyor.

Sigorta Gündemi

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, “Bazı Düzenlemeler ve Kahramanmaraş Depremleri” başlığı altında art arda 5 tane makale yayınladı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, deprem bölgesinde yapılan hasar ödemeleriyle ilgili bilgi...

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 19. haftada Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, ezeli rakibi Galatasaray HDI Sigorta’yı...