SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

QNB Sigorta çalışanları, kurum içindeki yenilikçi ve yaratıcı iş fikirlerine alan açmak üzere hayata geçirilen i.deaL programında eğlenerek mücadele etti.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, Samuraylar Kulübü’ne üye acenteleri ile 10-13 Haziran 2024 tarihleri arasında İskoçya’ya düzenlediği yurt dışı seyahatinde buluştu.

Sağlık Sigortaları

Konuşmacılar arasında AXA Türkiye’den Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu da yer aldı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın sürdürülebilirlik bakış açısı ile devreye aldığı Ormanın Gözleri projesi, 22. Altın Pusula Ödülleri'nde ödül kazandı

Sigorta Gündemi

Mobil uygulaması ile Pazaryeri menüsü üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeyi sürdüren Aksigorta, ooAutos ile yeni iş birliği gerçekleştirdi.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde “Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları” kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, 18 yaş altının BES’e dahil edildiği ilk günden beri Çocuğum için BES ürünüyle sektörde en çok tercih...

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’ndeki sigortacılık kategorisinde gümüş ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE), isteyen bireysel emeklilik müşterilerine özel “Tarım ve Gıda Fon Sepeti Emeklilik Yatırım Fonu”nu sundu.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı ve TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, bina tamamlama sigortasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

Hayata geçirdiği proje ve uygulamalarla fark yaratmaya devam eden Aksigorta, bu alandaki başarısını uluslararası arenada da taçlandırmaya devam ediyor.

Yaşam

Beş bölge, sekiz il… Yaza girdiğimiz Haziran ayının ilk günlerinde ufak çaplı yangınlar çıktı ama son iki günde canımız çok...