Çeki operasyonlarında P&I teminatı Çeki operasyonlarında P&I teminatı

SİGORTAMNERWS / BÜLTEN

Sompo Sigorta, acentelerine yönelik motivasyon ve iletişim çalışmalarına devam ediyor. 2019 yılından beri acentelerini benzersiz seyahat deneyimleri ve farklı ayrıcalıklarla buluşturan ‘Samuraylar Kulübü’, 2024 yılının ilk seyahatini gerçekleştirdi.

Haziran ayında İskoçya’ya düzenlenen gezide, yüksek performans gösteren acentelerden oluşan Samuraylar Kulübü üyelerine, Sompo unutulmaz anılarla dolu bir seyahat sundu.  10-13 Haziran 2024 tarihleri arasında Edinburgh’a gerçekleştirilen geziye Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur’un yanı sıra, Satış Genel Müdür Yardımcısı Hasan Bayata, Bireysel Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Çetinkaya, Kurumsal Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Uğur Özer ve Pazarlama Başkanı Onat Dalaş da katıldı. Orta çağ tarih ve sanatının, İskoçya’nın eşsiz doğal güzellikleriyle birleştiği gezide acenteler, birbirleriyle olan iletişimi kuvvetlendirirken yeni bir kültür tanıma fırsatı buldu.

Acenteler, İskoçya’nın sanat ve tarih dolu güzelliklerini keşfetti

Orta çağ geleneklerini hala yaşatan Edinburgh’un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme imkânı bulan acenteler, 4 gün süren seyahatte birçok etkinliğe katıldı. Panoramik şehir turu ile başlayan gezi, Edinburgh Kalesi ziyareti ve ünlü İskoç yemeklerinin tadımı gibi çeşitli aktivitelerle devam etti.

İskoçya’nın eşsiz doğasında düzenlenen doğa yürüyüşleri, Loch Ness Gölü’nde tekne turu gibi etkinliklerle iş stresinden uzaklaşıp, doğada yorgunluk atan Sompo Samuraylar Kulübü acenteleri unutulmaz anlarla dolu bir seyahat geçirdi.

Editör: Yaren Akkuş