Tüfekçiler, etkinliklerle ilgili yaptığı bilgi paylaşımında “Bu yıl Sigorta Haftası’nın ilk gününde (30 Eylül) Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Toplantı Salonunda yaklaşık olarak 600 kişiyi misafir edeceğimiz ve zengin bir içerik ile hazırlanmış olduğumuz Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’nin 2.’sini yapıyor olacağız. Bu yıl Steel Brokerlik tarafından sponsorluğu yapılmış olan ‘Çocuk’ kitabımızı ve BİMTES tarafından finanse edilmiş olan ‘Yangın Sigortalarında  Etkin Hasar Yönetim Önerileri’ konu başlıklı eğitimin kitabını ve yine RS Otomotiv  Grubu tarafından tüm kadınlarımıza armağan olarak özel dizayn edilmiş olan gümüş KASIDER göz temalı bilekliklerimizi ve HDI Fibaemeklilik tarafından hediye edilmiş olan Pembe Kurdele (Kadın Kanserlerinde Yol Arkadaşınız) özel bir çanta içinde tüm katılımcılarımıza armağan edilecek” diyor.

KADIN MARŞI SÜRPRİZİ

“Bu yıl çok özel çekilişler ile katılımcılarımıza sürpriz hediyeler gün boyu dağıtılacaktır” bilgisini veren Tüfekçiler, “Yine bu yıla özel olarak Sigorta Sektöründe emek vermiş olan tüm kadınlarımıza ithafen yazıp, besteletmiş olduğumuz KADIN MARŞI’nın ilk lansmanını hep birlikte o gün icra ediyor olacağız. Marmara Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilerimize özel olarak hazırlamış olduğumuz Öğrenci Kardeşim Projesi için bu yıl GİG Sigorta yöneticilerimiz destek verdiler ve 2024-2025 öğretim yılında mentorluk yapacak oldukları öğrencilerimiz ile tanışmaları gerçekleşiyor olacak” şeklinde konuşuyor.

“Yine Marmara Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilerimize özel olarak verdiğimiz burslarımız 2024-2025 yılı için sahiplerini bulacak” diyen Tüfekçiler, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Generali hisseleri Arex Sigorta ve Kiler Grubu’na geçti Generali hisseleri Arex Sigorta ve Kiler Grubu’na geçti

“RSP & KASIDER iş birliği ile bu yıl içinde yapılmış olan Sayılarla Sigortacılık Eğitimine sektörden yaklaşık olarak 2.000 kişi katılmış idi. Gelen yoğun talep üzerine bu eğitimi dijital ortamda Sigorta Haftası ve Ekim ayı sonuna kadar olmak üzere ücretsiz olarak tüm sektöre armağan ediyor olacağız.”

Tüfekçiler açıklamasını “KASIDER olarak sektör ve kadınlar için üretmeye devam!” vurgusuyla tamamladı.

Editör: Sevil Gümrükçü