Sigorta Gündemi

‘KASIDER Öğrenci Kardeşim’ start aldı

Kadın Sigortacılar Derneği (KASIDER) tarafından projelendirilen ‘KASIDER Kardeşim 2024/2025’ eğitimleri başladı.

SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Sigorta Haftası’nda start alan program kapsamında Mentor ve Menteelere çevrimiçi eğitimler veriliyor.

KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler, projeyle ilgili “Programın sigorta sektörünün deneyimli profesyonellerinin, sektör dinamiklerine dair içsel bilgileri ile mesleki bilgi birikimlerini, kadın yönetici adaylarıyla paylaşmaları amacıyla, birbirlerini destekleyen ve birbirlerinin çalışmalarına katma değer sağlayan bir danışmanlar ağı oluşturmayı ve kadınlarımıza bu amaçta destek vermeyi hedeflediğini” söyledi.

Tüfekçiler şöyle devam etti:

“Bu yıl Marmara Üniversitesi Sigortacılık bölümünde okuyan başarılı kız öğrencilerimize mentorlük misyonunu GIG Sigorta Kadın Yöneticilerimiz yapacak. Öncelikle GIG Sigorta yönetimine bu duyarlılıkları ve liderlikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Bir yıl sürecek olan bu yolculukta öğrencilerimize ve yöneticilerimize bol şans diliyorum.”

Proje koordinatörlüğünü Özlem Karacaoğlu’nun yaptığı programda mentorlük eğitimi Ali Aktuğ tarafından veriliyor. GIG Sigorta Tecrübeli kadın yöneticileri; Ayşe Gardet, Yeşim Başaran, Semra Yiğit, Ayça Kutay ve Rennan Altıntaş tarafından verilecek bir yıllık mentorlük sürecinde, öğrencilerin çok heyecanlı ve program hakkında çok umutlu oldukları görüldü.