Sigorta Gündemi

Magdeburger Sigorta’dan başarılı acentelerine Barselona ödülü

Sigorta sektöründe yenilikçi ve güçlü çözümler sunan Magdeburger Sigorta, başarılı acenteleriyle birlikte özel bir Barselona seyahati düzenledi.

16-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen geziye, bu yılın ilk yarısında “Hukuksal Koruma Teminatı” kapsamında düzenlenen kampanyada üstün başarı elde eden acentelerin temsilcileri katıldı.

Gezide ayrıca Magdeburger Sigorta Türkiye Bölgeler Acenteler Satış Koordinatörü Erhan Toklu, İş Geliştirme ve Strateji Koordinatörü İlknur Öztürk ve İstanbul Bölgeler Direktörü Murat Vergili de yer aldı.

Gezi kapsamında katılımcılar hem Barselona’da keyifli zaman geçirdiler hem de şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme şansını yakaladılar.

Mimar Antoni Gaudi’nin şehri olarak bilinen Barselona’da, sanatçının en büyük eseri La Sagrada Familia’nın ziyaretiyle başlayan gezi, Gotik Mahalle, Park Güell ve Sitges Sahil Kasabası’nın büyüleyici atmosferiyle devam etti.

Katılımcılar ayrıca İspanya’ya özgü yöresel lezzetleri de deneyimleme şansı yakaladı.

Acentelerimizin başarılarını kutlamaya devam edeceğiz

Magdeburger Sigorta Türkiye Bölgeler Acenteler Satış Koordinatörü Erhan Toklu, şirkette yeni yönetimin göreve başlamasının ardından düzenlenmeye başlayan kampanyalar kapsamında, ilk yurt dışı seyahatlerini gerçekleştirdiklerinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş ortaklarıyla birlikte çok keyifli zaman geçirdiklerini dile getiren Toklu, “Acentelerimiz bizim için çok kıymetli. Önümüzdeki dönemde acentelerimizin başarılarını dünyanın farklı şehirlerinde kutlayacağımız organizasyonlar devam edecek” ifadelerini kullandı.