Allianz ‘Bir Kız Gelecek’ ile bir ödül daha kazandı Allianz ‘Bir Kız Gelecek’ ile bir ödül daha kazandı

Uluslararası deneyimi, yüksek mali gücü, yaygın acente ağı ve güçlü broker kanalıyla 75 yıldır Türkiye sigortacılık sektörüne yön veren MAPFRE Sigorta, düzenlediği özel toplantıyla brokerlarıyla bir araya geldi. MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Erdinç Yurtseven, Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe, Bölgesel Yapılanma Genel Müdür Yardımcısı Ergun Ulusoy, Bireysel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emre Bayram ve Ticari ve Endüstriyel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcısı Deniz Şeker’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, hedefler doğrultusunda grup olarak MAPFRE’nin öncelikleri, sektör değerlendirmesi, broker kanalındaki başarılar ve karşılıklı beklentiler ele alındı.

Toplantıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Erdinç Yurtseven; “İş dünyasında başarı, sadece ürün kalitesi veya hizmet çeşitliliği ile değil, aynı zamanda paydaşlarla kurulan sağlam ilişkilerle de şekilleniyor. MAPFRE Sigorta olarak, her bir paydaşımızın beklentilerini anlamayı, onlara değer katmayı çok önemsiyoruz. Dürüstlük, şeffaflık ve karşılıklı güven temelinde şirketimiz ve paydaşlarımız arasında sağlam bir köprü oluşturmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, broker dostlarımızla gerçekleştirdiğimiz verimli toplantımız, bu yaklaşımımızın somut bir örneği oldu. Broker dostlarımıza toplantımıza kattıkları değer için teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun vadeli başarı ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz. MAPFRE Sigorta olarak, global gücümüzün rehberliğinde, finansal sürdürülebilirlik ve istikrarlı büyüme planımız çerçevesinde kararlılıkla ilerlemeye ve tüm paydaşlarımıza değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Müşteri memnuniyeti ve iş ortaklarıyla uzun vadeli ilişkilerin temelinde sıcak temasın çok önemli olduğunu belirten MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe de sözlerine şöyle devam etti; “Broker dostlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantımızı son derece önemsiyorum. Çünkü bu buluşmalar, karşılıklı beklentilerimizi ve hedeflerimizi belirlememize, birlikte çözümler üretmemize olanak tanıyor. Ayrıca güvenin ve iş birliğinin pekiştirilmesi açısından da büyük bir değer taşıyor. Nitekim güçlü bağlarımız ve yakaladığımız sinerji ile broker kanalı bazında yüzde 70’lik bir büyümeye imza attık. Bu büyümenin portföy dağılımında sağlık, yangın ve mühendislik branşları ön planda yer aldı. Karşılıklı güvenle yakaladığımız bu ivmeyi yine hep birlikte artıracağız. Gelecekte de benzer toplantılar düzenleyerek, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri birlikte takip etmeyi sürdüreceğiz. Ortak hedefler doğrultusunda atacağımız adımların hem sektörümüze hem de ülkemize önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Hep birlikte daha güçlü, daha yenilikçi ve daha müşteri odaklı bir sigortacılık anlayışını inşa etmeye devam edeceğiz.”

Editör: Hasan Burak Karadeniz