SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Güçlü mali yapısı ve sektör lideri olma sorumluluğuyla Türkiye sigortacılık sektörünün teminatı konumundaki Millî Reasürans, 95’inci yaşını kutluyor. Uzun vadeli ve sağlam temellere dayalı iş ilişkilerini sürdürmedeki başarısı ve değişen koşullarına hızla uyum sağlama becerisiyle; bulunduğu coğrafyanın önemli oyuncularından biri haline gelen Millî Reasürans, 95 yıldır sigortacılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Türk Reasürans beş yılda 600 milyon TL’den 4.3 milyar TL’ye Türk Reasürans beş yılda 600 milyon TL’den 4.3 milyar TL’ye

Şirketin 95’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Millî Reasürans Genel Müdürü Fikret Utku Özdemir “'Şirketimiz, 95 yıldır güçlü sermayesi, teknik birikimi, tecrübeli kadrosu ve kâr odaklı risk yönetimi ile sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda yerel piyasadaki liderlik konumunu sürdürürken, uluslararası piyasalardaki faaliyetlerine de başarıyla devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de köklü tarihimiz ve uzun yıllara dayalı işbirliklerimizden de güç alarak Şirketimizin ikinci yüzyılına doğru ilerlerken; saygın ve güvenilir reasürör kimliğimizle ulusal ve uluslararası piyasalarda yarattığımız küresel markamızı yarınlara taşıyacağız” dedi.

Millî Reasürans olarak gelişen ve değişen dünyaya hızlı uyum sağladıklarını ifade eden Fikret Utku Özdemir “Her geçen gün hızı artan değişim ve dönüşümü, yeni trendleri yakından izliyor ve 1929 yılında kurulan Şirketimizi ikinci yüzyılına hazırlarken yarının dünyasına hazır olmak adına önemli adımlar atıyoruz” diye ekledi.

Editör: Sevil Gümrükçü