Sigorta Gündemi

Quick Sigorta’dan iki yarışma birden

Maher Holding Sigorta Grubu’nun aylık yayın organı QMAG’de yer alan duyuruya göre Quick Sigorta, iki yarışma birden düzenliyor.

SİGORTAMNEWS / DERLEME

Bu yıl ilki düzenlenecek Quick Sigorta Fotoğraf Yarışması’nın amacı güven ve güvencenin insanlar üzerindeki etkilerini ve bu kavramların, insan hayatındaki yerini fotoğraf sanatı aracılığıyla ortaya koymak. Fotoğraflarla güven ve güvence kavramlarını nasıl gördüğünü, nasıl hissettiğini ve nasıl yaşadığını anlatmak isteyen herkes, son başvuru tarihi 8 Kasım 2024 olan yarışmaya katılabilir. Yarışmacıların dijital (sayısal) kategoriye dört, Instagram kategorisine üç fotoğrafla katılabileceği yarışmada, aralarında fotoğraf sanatçılarının da yer aldığı sekiz kişilik seçici kurul, puanlama yaparak kazananları belirleyecek.

Fotoğraflar 29 Kasım 20 Aralık 2024 tarihleri arasında sergilenecek. 6 Aralık 2024’te Quick Tower’da düzenlenecek ödül töreninde dereceye gelenlerin ödülleri takdim edilecek.

Quick Sigorta güven ve güvence temalı çocuk resim yarışmasına ise çocukların hayal gücünü kullanarak sigortalı olmanın önemini ve nasıl güvendi hissettirdiğini anlatan resimlerle başvurabiliyor. Yarışmaya, 8-13 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Dereceye girenlere ödül verilerek, resimleri 29 Kasım-20 Aralık 2024 tarihleri arasında sergilenecek.

Son başvuru tarihi 8 Kasım 2024 olan yarışmanın temel amacı çocuk yaşta sigorta bilincini oluşturmak ve farkındalık kazandırmak. Sigorta ve sigortalı olmanın önemini ve faydalarını ifade eden güven ve güvence kavramlarını resim sanatıyla çocuğun ifade etmesini sağlamak.

Yarışmanın sonuçları 20 Kasım’da açıklanırken, ödül töreni de 6 Aralık’ta Quick Tower‘da yapılacak.