Sigorta Gündemi

Sigorta Haftası’na kadın sigortacılar imza attı

30 Eylül’de başlayan Sigorta Haftası’nın birinci gününde Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi, 1100 sigortacının katılımıyla kutlandı.

Kadın Sigortacılar Derneği’nin (KASIDER) kadınlara armağan olarak bir Kadın Sigortacılar Marşı da bestelettirdi. Sözlerini Hülya Cihan Yazar’ın yazdığı ve ünlü bestekar Talat Er’in bestelediği marş, Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan zirvede ilk defa tüm katılımcılarla beraber coşku ile söylendi.

Marşı KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler ve müziğe gönül vermiş olan arkadaşları; Pınar Eser, Şule Eskenazi, Ümit İlban, Timuçin Erçetingöz ve Gökhan Gülbeyaz beraber seslendirdi. Marşın rap kısmını seslendiren genç pop yıldızımız sevgili Gökhan Gülbeyaz “Kadınlarımız için seslendirmiş olduğum bu marş benim için çok kıymetli, Sevgili Sema’ya beni de bu projeye dahil etmiş olduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü müzisyenlerden tam not alan marş için birlikte stüdyoya giren Sema Tüfekçiler ve arkadaşları, seslendirdiği marş için zirvede ilk defa gösterilen özel bir klip de Sigorta Life sponsorluğunda hazırlandı.

Genç sanatçı Gökhan Gülbeyaz, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu. Ayrıca Leeds Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama yüksek lisans yaptı. Siyasi İletişim alanında İngilizce olarak yayınlanmış bir kitabı var. İlkokulda piyano dersleriyle başladığı müzik hayatına, polifonik koroda tenor olarak devam ederken kendi bestelerini yapmaya başladı. Uzun yıllardır Süheyla Yengi’den şan dersleri alan Gökhan Gülbeyaz, 2020 yılından bu yana kendi şarkılarını yayınlıyor.