Sigorta Gündemi

Sompo acente platformu ‘Ejento’yu yeniledi

Ejento acente platformu yepyeni ara yüzüyle kullanıcılarına daha hızlı, kolay ve her yerden erişilebilir bir deneyim sunuyor.

Sompo’nun acentelerine özel hizmet sağlayan Ejento acente platformu, onlara yol göstererek, tüm süreçlerini daha hızlı ve kolay yürütmelerini sağlıyor. Dijitalleşmeyi tüm iş süreçlerine hızla adapte eden Sompo, Ejento acente platformunu daha kullanıcı dostu bir tasarımla yeniledi.

Ejento acente platformu, acente memnuniyetini ve verimliliği üst seviyede tutma hedefiyle herhangi bir dış kaynak kullanılmadan şirketin kendi yazılım kaynağı tarafından yenilendi. Ejento, tüm ekran boyutlarına entegre olabilen yapısı, yenilenen teknolojisi, hızlı erişim özelliği ve ihtiyaçlara göre düzenlenen yeni menü yapısı ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

ACENTELERE ÖZEL KULLANICI DOSTU ACENTE PLATFORMU: EJENTO

Yenilenen acente platformunun kolay erişilebilir sabit ana menüsü, işlem yaparken büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar, gelişmiş arama özelliğiyle ulaştıkları Müşteri Kartı üzerinden müşterilerinin geçmiş işlem bilgilerini tek ekranda görüntüleyip çalışmalarını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Gelişmiş profil yönetimi ve kapsamı genişletilmiş kullanıcı yetkilendirme alanları kullanıcılara daha kişisel bir deneyim sunarken Acente Karnesi özelliği ise üretim, komisyon gibi bilgilere kısa yoldan ulaşma fırsatı sağlıyor.

DİJİTALLEŞME YOLCULUĞUMUZDAKİ ADIMLARIMIZA KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sompo Sigorta Bilişim Teknolojileri ve Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Kemal Beceren, “Sompo olarak, acentelerimize sunduğumuz hizmetleri her zaman en ileri teknolojiyle ve kullanıcı odaklı geliştirmeye özen gösteriyoruz. Yenilediğimiz Ejento acente platformu, bu çabalarımızın bir ürünüdür. Acentelerimizin işlerini hızlı ve verimli bir şekilde yürütmelerini sağlamak amacıyla yenilenen teknolojisiyle entegre edilen bu yeni platform, kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor. Acente memnuniyetini ve verimliliğini artırmayı hedefliyoruz. Türkiye'deki geniş acente ağımızla birlikte, dijitalleşme yolculuğumuzdaki adımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.