Sigorta Gündemi

Sözde motorculara Quick Routes tepkisi

Quick Sigorta’nın sponsorluğunda oluşturulan Quick Routes ekibinden deneyimli motorcu Özgür Candar, yayınladığı video ile tepkisini ortaya koydu.

SİGORTAMNEWS

İstanbul’da 10 Haziran'da, Kadıköy Bostancı Köprüsü istikametinde motosikletteki iki kişinin ambulansı durdurarak içinde hasta olup olmadığına baktığı görüntüler herkesi çok sinirlendirmişti. İşte hepimize “Yuh” dedirten o sözde motorculara bir tepki de Quick Routes ekibinden geldi.

Quick Sigorta’nın sponsorluğunda oluşturulan Quick Routes deneyimli motorcu Özgür Candar, yayınladığı video ile tepkisini ortaya koydu. Candar, “Kafanızda kask bile olmadan kuralsız motosiklet kullanıp, hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulansın önünü keserek yaptıklarınızla, tüm televizyon ve sosyal medyada motosiklet kullanıcısı olarak bahsedildiniz. Türkiye'nin tüm sosyal olaylarında elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen motosiklet camiasını da zan altında bıraktınız. Sizler motorcu olamazsınız! Yasalarımız gereği emniyet güçlerimiz elbette gerekeni yapacaktır ancak arzumuz o dur ki bunun gibi kendini bilmezler trafikten ömür boyu men edilsinler” diyor.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Kadıköy Bostancı Köprüsü istikametinde 10 Haziran'da, motosikletteki iki kişinin ambulansı durdurarak içinde hasta olup olmadığına baktığı görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılmış, kimlikleri belirlenen motosiklet sürücüsü M.T. ile arkasında oturan E.B. gözaltına alınmıştı.

Hakimlik, M.T'nin "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma" suçundan tutuklanmasına hükmetmişti. Diğer şüpheli E.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız.