Milli Reasürans Haberleri

Milli Reasürans haberleri ve güncel Milli Reasürans gelişmeleri, Milli Reasürans ile ilgili tüm video, Milli Reasürans fotoğrafları ve Milli Reasürans haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Kadın Sigortacılar Derneği (KASIDER), geçtiğimiz günlerde 95. kuruluş yılını kutlayan Milli Reasürans’ı ziyaret etti.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigortacılık sektörünün gelişmesine uzun yıllardır katkı sağlayan Millî Reasürans 95’inci yaşını görkemli bir organizasyon ile kutladı.

Sigorta Gündemi

Milli Reasürans’ın 95. yılı kutlama gecesinde sigorta sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra duayenler de katıldı.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigortacılık sektörünün gelişmesine onyıllardır öncülük eden Millî Reasürans 95’inci yaşını kutluyor

Sporun Sigortası

Millî Reasürans tarafından 7-9 Haziran tarihleri arasında Miltaş Spor Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası tamamlandı.

Sporun Sigortası

Milli Reasürans’ın düzenlediği 36. Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu.

Sporun Sigortası

Millî Reasürans’ın düzenlediği Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası 36’ıncı kez sigorta sektörünü bir araya getiriyor.

Millî Reasürans ev sahipliğinde, geleneksel olarak düzenlenen KKTC Semineri 21 Mayıs 2024 tarihinde Girne’de gerçekleşti.

Yaşam

İş Sanat ve Millî Reasürans Oda Orkestrası iş birliğinde 14 Mayıs akşamı gerçekleşen “Anadolu Rock-Bukalemun” konseri, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yaşam

Milli Reasürans Sanat Galerisi, 30 Nisan tarihinden itibaren Hasan Deniz tarafından hazırlanan yeni sergisi “Hakiki Hikâyeler” ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yaşam

Lale Çavuldur tarafından hazırlanan Filler Neden Öfkeli? sergisi 22 Şubat – 13 Nisan 2024 tarihleri arasında Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde...

Türkiye’de 95 yıldır sigorta sektörünün güvencesi olan Millî Reasürans, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren 14 sigorta şirketinin üst düzey...