Selva Eren Haberleri

Selva Eren haberleri ve güncel Selva Eren gelişmeleri, Selva Eren ile ilgili tüm video, Selva Eren fotoğrafları ve Selva Eren haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türk Reasürans kurucu Genel Müdürü ve DASK Genel Müdürü Selva Eren ile beğeniyle okuyacağınız bir sohbet yaptık.

Sigorta Gündemi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’den tüm ev sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.

Türk Reasürans kurumlar vergisinde elde ettiği yüksek beyandan dolayı İstanbul Vergi Dairesi’nden teşekkür belgesi aldı.

Türk Reasürans kurucu Genel Müdürü ve DASK Genel Müdürü Selva Eren ile sohbetimizin artık sonuna geldik: Genç kızlarımıza rol model

Selva Eren: Türk Reasürans’ı çok kısa sürede sektörün önemli ve güçlü bir aktörü haline getirmenin gurunu yaşıyoruz.

Türk Reasürans kurucu Genel Müdürü ve DASK Genel Müdürü Selva Eren ile sohbetimizin üçüncü bölümünde bina tamamlama sigortalarını konuştuk.

Türk Reasürans kurucu Genel Müdürü ve DASK Genel Müdürü Selva Eren ile sohbetimize devam ediyoruz. Sigortacılığın en önemli sorunu!

Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, 4. kuruluş yıl dönümünde şirketin vizyonu ve misyonu doğrultusunda yürütülen çalışmaları ve kazanımları aktardı.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez'in katıldığı toplantı Malatya'da...

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş’ta işyerleri zarar gören sigorta acenteleri için hazırlanan ofis konteynerler teslim edilmeye başlandı.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, NTV’de yayınlanan Bakış programında sigortacılığa yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu DASK,hafif hasarlı konutların ödemelerini de 72 saat içinde yapmayı amaçlayan uygulama başlattı.