SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Talanx’ın yıllık strateji toplantısına ilk defa katılan HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, izlenimlerini paylaştı.

Sigorta Gündemi

Monopoli Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Erol Esentürk, sigorta sektöründe dijitalleşmeyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

Geçtiğimiz yıl yaşanan elim deprem felaketi sonrasında yeniden ayağa kalkmaya başlayan Kahramanmaraş’ta, Ahilik Hareketi ile ticarete destek veriliyor.

Sigorta Gündemi

Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) Başkanı Ahmet Nedim Erdem, İspanya’da katıldığı toplantının detaylarını SİGORTAMNEWS’e anlattı.

Sigorta Gündemi

Quick Finans’ın SmartIQ iş birliğiyle yayınladığı 2. El Oto Raporu’nun Mayıs verilerinin yer aldığı güncel sayısında, sektöre dair önemli trendler...

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası ürünü, seyahatler sırasında sigortalının sağlığını ve kayıplarını güvence altına alıyor.

Sigorta Gündemi

İş birliği kapsamında EY ve Lumnion, yapay zekâ tabanlı çözümleriyle şirketlere çeviklik ve optimizasyon sağlayacak.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta’nın sponsorluğunda oluşturulan Quick Routes ekibinden deneyimli motorcu Özgür Candar, yayınladığı video ile tepkisini ortaya koydu.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye’nin “Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme için Gelecek Fakültesi”, yeni nesil sigortacıları yetiştirmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Sigorta ürünlerine erişimi hızlı, kolay ve güvenilir hale getiren Fibasigorta, Babalar Günü’nde hediye alma telaşına düşenlerin imdadına da yetişiyor!

Sigorta Gündemi

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, TARSİM’deki gibi konut sigortalarında da devlet katkısının olması gerektiğini söyledi.

Sigorta Gündemi

AcnTURK Sigorta’nın çatısı altında olduğu AcnTURK Holding, sektörde çok konuşulacak bir icraata imza atıyor