SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Bilek Hotel İstanbul, yangın sonrası oluşan hasarı titiz bir çalışmayla gideren BİMTES’e teşekkür mektubu gönderdi.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Sekreterlik görevine Serpil Günal getirildi. Günal, TARSİM’in önceki dönem genel müdürüydü.

Sporun Sigortası

HDI Sigorta, bu sene 100. kuruluş yılını kutlayan İzmir’in köklü takımı Göztepe’ye şort sponsoru oldu.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, Linkedin hesabından orman yangınları farkındalığını arttırmak için paylaşım yaptı

Sporun Sigortası

Akhisar Motofest, 11-13 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akhisar Gölet Mevkii-Motodrag ve Yüzme Havuzu bölgesinde gerçekleşti.

Yaşam

Gemi insanları, dünya ticaretinin can damarı olarak kabul edilen sektörde önemli roller üstlenirken çeşitli zorluklarla karşılaşıyorlar.

Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta, Uludağ Premium Ultra Trail'in ana sponsoru olarak katılımcılara zirveyi zorlarken güvenli bir yarış vadediyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, Pati Plus VetAmerikan lansmanına özel Pati Plus VetAmerikan Sigortası poliçesi yaptıran ilk 250 müşterisine Petlebi’den 500 TL hediye çeki...

Bireysel Emeklilik

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, ecoDrone Tohum Topu iş birliğinin kapsamına iki yeni uygulama daha ekledi.

Sigorta Gündemi

Neova Sigorta, Teknoloji ve İnovasyon ekibi ile Neova Akademi iş birliğinde şirket içi “Dijital Düşün’üyorum” eğitim programı düzenliyor.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu çatısı altında kurulan RS Mobility, Maltepe’de bulunan showroomunda MAXUS’un Yetkili satış ve servis hizmetlerini vermeye başladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Uğur Gülen, trafik sigortasını sektörün ve ülkenin gündeminden çıkarmak istediklerini açıkladı.